CS BRAZI - DINAMO BUCURESTI 1-1, IN ''DUBLA'' LA HANDBAL JUNIORI
CS BRAZI - DINAMO BUCURESTI 1-1, IN ''DUBLA'' LA HANDBAL JUNIORI

Sala ''Marian Cozma'' din Bucuresti a fost gazda unei atractive''duble'' confruntari intre echipele de juniori 1 si 3 ale CS Dinamo si CS Brazi, jocuri care au contat pentru Campionatul National, editia 2017/2018, sezon regulat.
In prima disputa, cea a juniorilor ''mici'' (n. 2003/2004/2005), CS Brazi s-a impus de o maniera categorica, la un scor care ne scuteste de comentarii in plus, 40-9 (cei mai buni marcatori ai echipei noastre au fost Alexandru Zlat si Valentin Lente, ambii avand cate 10 goluri inscrise).
A urmat imediat duelul juniorilor mari (n. 1999 / 2000 / 2001), de data asta avand castig de cauza gruparea gazda, scor 42-30 pentru dinamovisti.
In urma acestor rezultate, CS Brazi J3 ramane in cartile calificarii la turneul semifinal, eventuala prezenta in penultimul act al competitiei depinzand in mare masura de rezultatul jocului cu miza uriasa de miercurea viitoare, cand echipa pregatita de prof. Cristian Dumitru va primi pe teren propriu replica puternicului team al CSS 2 Bucuresti (ambele au sanse sensibil egale sa termine pe locul 3 Seria ''D'' / sezon regulat, ceea ce inseamna calificarea uneia dintre ele la T. Semifinal din aprilie).
In schimb, juniorii 1, al caror sezon regulat s-a incheiat astazi la nivelul Seriei ''C'', clasandu-se pe 6 au ratat calificarea, dar trebuie avut in vedere ca echipa s-a confruntat pe parcursul sezonului de pana acum cu serioase probleme de lot, astfel ca e de apreciat efortul grupului de jucatori ramas pe ''baricade'' de a termina demn competitia.

Data publicarii: 15, March 2018
Sala fitness Brazi

In incinta Polivalentei din Brazi a fost inaugurata noua sala de fitness si recuperare.